Päritolu: Veneto
Veinivalmistamine: kui viinamarjad saavutavad küpsuse tipu, valitakse need hoolikalt välja ja pressitakse õrnalt. Viinamarjavirre jahutatakse ja klaaritakse flotatsioonitehnika abil. Pärast alkohoolset kääritamist jahutatakse vein uuesti 10-12 °C-ni ja korjatakse 8 päeva pärast, saades nii valge vahuveini aluse.
Vahuveini tootmise tehnoloogia: alusvein filtreeritakse steriilselt, lisatakse vajalikud suhkrud ja valitud eripärm, misjärel pannakse kõik autoklaavi korduvaks kääritamiseks, kuni saavutatakse vajalik rõhk 2,00-2,50 atm.
Värvus: hele õlgkollane, klaasis püsivate mullidega.
Alkoholisisaldus: 12%.
Bukett: peen, elegantne, kuiv, õuna- ja banaaninootidega ning valgete metslilledega.
Maitse: kergelt mullane ja happeline, kergelt mahlakas ja väga atraktiivne. Pikk perlage.
Kombinatsioon: Ideaalne aperitiivina. Sobib suurepäraselt ka mis tahes kalaroogade juurde.