Vahuveini "Diamante" Prosecco DOC Spumante Bio Vegan veinivalmistajad kasutavad Glera viinamarju ja teisi valgeid viinamarjasorte (Chardonnay, Pinot Bianco, Pinot Grigio). Viinamarjasortide osakaal varieerub igal aastal. Glera on domineeriv sort ja selle osakaal segus on 85-100%. Kogumisvein on korjatud Bio-klassifikatsiooniga viinamarjaistandustest. Pärast saagi transportimist veinitehasesse pressitakse see õrnalt pneumaatilise pressi abil, dekanteeritakse madalal temperatuuril ja seejärel kääritatakse roostevabast terasest mahutites kontrollitud temperatuuril. Teisene kääritamine toimub autoklaavides vastavalt Sharma/Marinotti meetodile koos pärmi lisamisega. Enne villimist filtreeritakse ja dekanteeritakse Diamante Prosecco Spumante Bio Vegan isobaarse seadme abil.
Värvus: õlgkollane, püsiva pärlmutteriga.
Alkoholisisaldus: 11,5%.
Maitse: harmooniline ja tasakaalustatud, ereda happesusega, mis tasakaalustab veini magusat iseloomu. Lõpp on meeldiv ja kauakestev.
Aroom: terav, näitab atraktiivseid puuviljanoote, mida täiendavad lillelised nüansid.
Kombinatsioon: suurepärane aperitiivina, kalaroogade, valge liha, risoto, erinevate eelroogade, pasta ja köögiviljade kõrvale.